" />
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Foto

Ook voor bruilofts of jubileum bedankjes bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen verschillende producten leveren voorzien van uw persoonlijke tekst maar ook een foto is mogelijk, heeft u bepaalde wensen?  mail ons en we bekijken wat er mogelijk is. We denken graag met u mee.

Uiteraard wilt u vooraf weten hoe het er uit gaat zien. Daarom sturen we u altijd een digitaal voorbeeld en passen dat indien gewenst aan tot het naar het zin is. U mailt ons de tekst en of foto  en wij gaan er mee aan de slag.


Wat is er o.a. mogelijk?

Standaard zakjes, 
4-kleurendruk zakjes, formaat 7 x 10 cm, voorzien van uw persoonlijke tekst. Goedkoop en snel leverbaar, licht van gewicht dus ook makkelijk met een bedankkaartje mee te sturen. Deze kunnen we vaak binnen enkele dagen leveren dus zoekt u last minute een leuk bedankje dan is dit zeker een optie.

Een bloemzadenmengsel  uit de Flowers for Nature serie.  Leuke met de hand verpakte zakjes met een leuke uitstraling.  Op deze zakjes kunt u de voorzijde geheel naar eigen wens ( tekst, foto, afbeelding) opstellen. Deze  maken we op verzoek, mail ons voor meer info.

Greengifts,  doosjes met een potje, grondtablet en zaden.
Voorzien van  uw persoonlijke bedank tekst.


De Flowercup, een vrolijk bedankje, een kartonnen beker bedrukt met een bloemrijke en zonnige achtergrond en in 8 talen het woord "bedankt'. En uiteraard ruimte voor een eigen tekst en of afbeelding/logo welke we dmv een 'onzichtbare'stikker (van 50 mm rond ) aanbrengen. 

Klik hier om voorbeelden van diverse trouw/jubileum bedankjes te kunnen zien.

 
 
 
 
CONTACT
Via ons contactformulier
Via email: info@bloemzaadbedankjes.nl
Telefoon: 071 580 4444 (*)

(*) van 14:00 - 20:00  zijn we bezig / afwezig?
Dan graag uw naam en nummer inspreken
we bellen we u dan zo spoedig mogelijk terug.


Adres  en overige bedrijfs gegevens:

Wereldzaden.nl
Zuidbuurtseweg 60 
2381 AG Zoeterwoude

Verkoop alleen via de webshop

KvK | 54300975
Bank | NL38 RABO 0395 9232 04
BTW ID: NL 00 1533151 B61
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.